За мен

Здравей, аз съм Даниел, дипломиран треньор и експерт по здравословно хранене. Почти целият ми съзнателен живот е обвързан със спорта. Занимавал съм се на високо ниво с редица спортни дисциплини като:  бокс, кикбокс, фрийрън и фитнес. Също имам и редица съдийски участия в благотворителни спортни събития за хора в неравностойно положение.

През 2017 г. завърших Национална спортна академия „ НСА – Васил Левски“ с треньорски профил. Оттогава приех за мое призвание да предам опита и знанията си на хората, които търсят по-здравословен и пълноценен начин на живот.  Помогнал съм успешно на много такива хора да  подобрят формата си и да постигнат своята “пълна промяна”. Ако и ти се стремиш към това, си само на един клик разстояние!

Защо да се обърнеш към мен?   Какво ме прави по-различен от останалите?

Бих казал, че на първо място това е непреклонното ми желание да те изведа до желаните резултати. Също смея да твърдя, че моите програми са най-лесният преход от чипса и кока-колата към нов здравословен начин на живот. Няма да ти се налага да се храниш с едно и също през целият режим или да гладуваш, нито да се поставяш пред непреодолимото предизвикателство да забравиш завинаги за любимите си храни. Няма да се изисква от теб да ходиш до фитнес залата, ако това те притеснява, тъй като мога да пригодя програмата ти към домашни условия.  Ще бъдеш пълен с енергия, мозъкът и тялото ти ще получават нужните хранителни вещества, за да работят максимално ефективно, ще работиш и живееш на ново ниво, като подобрена версия на себе си!

Ако ти липсва мотивация, посети сайта, страницата ми или просто ми пиши, за да ти помогна да постигнеш мечтата си!

 

 

Хранителен режим

Тренировъчен режим

Комбинирана програма

error: Content is protected !!